Despre noi

 - Centrul medical Fortis Diagnosis Center este un furnizor de servicii medicale privat care are în centrul abordării pacientului grija pentru om. Orice boală, cu atât mai mult una severă sau cronică, afectează fizic, psihic şi relaţional pacientul şi familia lui. Diagnosticul rapid şi tratamentul eficace sunt doar o componentă a activităţii noastre.

- Pentru noi sunt importante şi problemele sociale, cultural – religioase sau psihologice ale pacientului şi familiei sale. Nu veţi auzi niciodată de la noi “mergeţi acasă, pentru că nu mai este nimic de făcut pentru dumneavoastră”; întotdeauna pacientul şi familia sa pot primi ajutor. Această filozofie ne-a făcut să reunim în acelaşi loc specialităţi importante pentru pacienţi, specialităţi în care, pe lângă profesionalism, este importantă căldura relaţiei cu pacientul: oncologie, hematologie, medicină internă, chirurgie generală, neurologie, psihologie, genetică medicală, dermatologie, laborator de analize medicale, laborator de genetica, îngrijiri paliative şi îngrijiri la domiciliu. Acest mod de a gândi şi faptul că suntem primii în judeţul Maramureş care asigurăm servicii în domeniul geneticii medicale şi a îngrijirilor paliative ne permite să ne mândrim cu premiera medicală.

- Centrul medical Fortis Diagnosis Center ofera servicii medicale in ambulatoriul de specialitate, servicii de spitalizare de zi si investigatii de laborator. Aceste servicii sunt oferite prin contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramureş sau contra cost. In cazul serviciilor de spitalizare de zi, Centrul medical Fortis Diagnosis Center poate percepe coplata in conditiile actelor normative in vigoare.

 - Dorim să fim şi în viitor echipa care să ofere pacientului cea mai bună îngrijire medicală, siguranţă, confort şi empatie.